Sağlık

Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Düzenlenen Etkinlikte Sağlık Çalışanları ‘Nazende Sevgilim’ Şarkısını Söyledi

HEP-SEN’in Cumhuriyetimizin 100. yılına özel düzenlediği etkinlikte sağlık çalışanları ‘Nazende Sevgilim’ türküsünü seslendirdi.

Cumhuriyetimizin 100. yılı Türkiye genelinde coşkuyla kutlanırken, Hemşireler ve Tüm Sağlık Çalışanları Sendikası (HEP-SEN) çok farklı ve çarpıcı bir etkinliğe imza attı. Sağlık çalışanları, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı anısına özel olarak ‘Nazende Sevgilim’ türküsünü seslendirdi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Düzenlenen Etkinlikte Sağlık Çalışanları ‘Nazende Sevgilim’ Şarkısını Söyledi

HEP-SEN yetkilileri, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün inşa ettiği, aziz Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini zaferle taçlandıran Cumhuriyetimizin 100. yılına girdik. Aziz Türk milletinin kazandığı topraklarda, yemeden içmeden, tüm yoksulluğa rağmen huzur içinde yaşamanın, tüfekle olmasa da süngüyle mücadele etmenin, vatan aşkı uğruna nice canlar kaybetmenin 100. yılındayız. 29 Ekim, bir milletin bağımsızlık özleminin ve özgürlük arayışının simgesidir. Cumhuriyet bir milletin yeniden doğuşunun simgesidir. Cumhuriyet umutlu bir geleceğin habercisidir. Bu vatanın fertleri olarak ecdadımızın paha biçilmez emaneti olan Cumhuriyetimiz için çalışıyoruz. HEP-SEN ailesi olarak Cumhuriyetimizin şerefine, Atatürk ilke ve inkılâplarına yakışacak şekilde; Özgürlük, demokrasi ve eşitliğe olan bağlılığımızı her zaman sürdürüyoruz. Üyelerimiz, HEP-SEN Kültür ve Sanat Komitemizin çalışmalarıyla Cumhuriyetimizin 100. yılına ithaf edilen ‘Nazende Sevgilim’ şarkısını sizler için seslendirdi. HEP-SEN ile daima geleceğe umutla yürüyoruz. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun! HEPSİ İZİNDE, HEPSİ SENİNLE! “Türkiye’nin En Genç ve Dinamik Yeni Nesil Sağlık Birliği” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

basyaylaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu